Breekpunt

Geplaatst op 28-11-2023  -  Categorie: Algemeen

Tijdens het jubileumweekend presenteerde Michaël Roele een eenmalige uitgave van Breekpunt. Iedereen die aanwezig was kreeg er eentje, maar niet iedereen was natuurlijk op het jubileum aanwezig of heeft er één mee kunnen nemen. Wil je alsnog een exemplaar van Breekpunt hebben? Dat kan! Stuur dan een mail naar eleorleahcim.[antispam].@oivereniging.nl en dan stuurt Michaël een exemplaar naar je op! (LET OP: Michaël is geen secretaris meer, dat is Roeline Labout nu. Dus gelieve het secretaris-account hier niet voor te mailen) 

Rectificatie 

Hoewel de Breekpunt met veel plezier werd onthaald door leden, moeten we toch een rectificatie plaatsen. In het artikel ‘Voorzitters van de VOI’ ontbreekt de naam van Jo van Liempt, die negen maanden voorzitter was in de periode 2020-2021. Dit is een hele slordige fout die we natuurlijk hadden moeten zien voor het blad naar de drukker ging. In de online-versie die op de website komt zullen we dit nog aanpassen, maar in de gedrukte versies kan dit logischerwijs niet meer. In het artikel met alle bestuursleden staat zijn naam wel vermeldt. Onze excuses aan Jo. 

Oude Breekpunten 

Om het archief van de VOI ook voor de toekomst te bewaren hebben we een hele stapel oude Breekpunten gedigitaliseerd. Nu kwamen we tot de ontdekking dat we niet alles meer hebben: Breekpunt nummer 1 uit 1989 ontbreekt. Ook hebben we de meeste jaarverslagen niet meer. Tenslotte lijkt het erop dat er ook regelmatig nog een losse nieuwsbrief uitkwam, de Osteograaf, ook die hebben wij niet. Heeft u nog één van deze zaken op papier dan horen we dat heel graag! Neemt u dan contact op met Willemijn (rettizroov.[antispam].@oivereniging.nl). We onderzoeken de mogelijkheden om deze geschiedenis van de VOI ook voor leden beschikbaar te maken, daarover later meer.  


 

Wat is de VOI?

Vereniging Osteogenesis Imperfecta zorgt voor informatievoorziening, lotgenotencontact en belangenbehartiging

Contactformulier

Kom in contact en vul het formulier in.

Bekijk contactformulier

Adres

Vereniging Osteogenesis Imperfecta
Postbus 418
2000 AK Haarlem