Waarom lid worden?

Juist voor mensen met een zeldzame aandoening als OI is een patiëntenvereniging een belangrijke bondgenoot. U vindt er begrip voor uw unieke situatie. U deelt er kennis en ervaring met andere OI-ers. U hoeft nu eens niet uit te leggen wat er aan de hand is. U blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en u weet dat uw belangen integer worden behartigd. Ook vindt u bij de vereniging betrouwbare informatie over OI en onderzoek. Kortom, met de VOI staat u niet alleen!

De VOI spreekt namens het aantal leden dat zij heeft. Hoe meer leden wij hebben, hoe meer invloed wij hebben om de belangen van mensen met OI te kunnen behartigen. Wordt daarom nu lid van de vereniging. Dit kan op de volgende manieren:

Hoofdlid

U bent 18 jaar of ouder en u heeft Osteogenesis Imperfecta of u bent een ouder / verzorger van een kind (tot 18 jaar) met OI.

Dit dit type lidmaatschap houdt het volgende in:

• U wordt uitgenodigd voor de VOI-activiteiten.
  • U ontvangt nieuwsbrieven en ledenmails.
  • U wordt uitgenodig voor de Algemene Ledenvergadering (ALV) in het voorjaar en in het najaar.
  • U heeft stemrecht.

Contributie hooflid: €30,- per jaar

Steunlid

U bent nauw betrokken bij Osteogenesis Imperfecta, bijvoorbeeld omdat u iemand met OI in de familie heeft.

Dit dit type lidmaatschap houdt het volgende in:

• U wordt uitgenodigd voor de VOI-activiteiten.
  • U ontvangt nieuwsbrieven en ledenmails.

Contributie steunlid: €30,- per jaar

Donateur

Iedereen die zich betrokken voelt bij de VOI kan donateur worden.

Contributie donateur: jaarlijks €10,00

Vul onderstaand formulier in om lid te worden

Beveiligings code Beveiligings code