Weet jij wat ik heb?

De VOI is sinds eind 2016 betrokken bij het project 'Weet jij wat ik heb'. In samenwerking met andere patiëntenverenigingen zijn we samen met uitgeverij Blink Media materiaal aan het ontwikkelen die kinderen met een aandoening op school kunnen gebruiken en/of uitdelen. Het doel is dat we materiaal ontwikkelen die kinderen en jongeren helpt om hun eigen verhaal te vertellen over hun aandoening.

Op dit moment zitten we in de afrondingsfase van de printable. In de printable staat een eenvoudige uitleg van wat OI is evenals een stukje tekst over de medicijnen, hulpmiddelen, ondersteuning.

Als de printable klaar is het de bedoeling om te starten met een format van een presentatie over OI. Eind 2018 moet dit project zijn afgerond.