Meld je aan voor de Opkikkerdag

Geplaatst op 11-04-2018  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Robert van den Brink

Stichting Opkikker verzorgt Opkikkerdagen voor gezinnen met een langdurig ziek kind, zodat na veel vervelende dagen de leuke dagen toch nét iets langer duren! Een leuke dag met het héle gezin geeft de broodnodige afleiding in een dagelijks leven vol ziekenhuisbezoeken en opnames. Samen zijn is voor deze gezinnen niet vanzelfsprekend. Juist daarom is een gezamenlijke dag vol plezier onmisbaar. Stichting Opkikker zet zich daar 2000 keer per jaar voor in!

Kijk voor meer informatie of voorbeelden van Opkikkerdagen op www.opkikker.nl

Je kunt natuurlijk ook een gezin met OI aanmelden omdat je weet dat die een zware tijd achter de rug hebben of juist te gaan hebben. Stuur hiervoor een e-mail naar rettizroov.[antispam].@oivereniging.nl