Volwassenen

De VOI biedt een platform voor het uitwisselen van ervaringen van volwassenen met OI. De VOI organiseert daarvoor regionale huiskamer bijeenkomsten. Ook vindt VOI het belangrijk om levensverhalen en ervaringen van volwassenen op te schrijven en over te dragen, bijvoorbeeld via het verenigingsblad Breekpunt. Ook wil de VOI informatie verschaffen over voorzieningen en zorg mogelijkheden, bijvoorbeeld door zorg recensies te schrijven en te plaatsen in het Breekpunt en op de website.

Contact

Voor contact over de werkgroep volwassenen kunt u een bericht sturen aan Taco van Welzenis via etageledefio.[antispam].@oivereniging.nl.