Uit het Breekpunt

Een reis vol hoogtepunten

Daar stond ik dan. Een dag voor vertrek, omringd door een slagveld van koffers en andere spullen die mee moesten op reis. Ik keek mijn kamer rond en bedacht me dat ik deze plek voor de komende tien dagen vaarwel … Lees verder…

oi in de media

TV

 

De Nachtzoen
In het programma De Nachtzoen interviewt Annemiek Schrijver haar gasten met als insteek hun houding ten opzichte van de nacht. Vragen die hierbij zoal aan bod zullen komen zijn: Is de nacht je vriend of vijand? Ben je zelf vroeger ingestopt? En: wat betekent een nachtzoen krijgen of geven voor je?

 

In deze aflevering een close-up van Anne-Miek Vroom – jonge vrouw en OI patiënte- die de kijker zal komen instoppen door te vertellen over haar ervaring met de nacht of de afgelopen dag door ons iets voor te lezen. Klik hier voor de link naar de uitzending.

 

Het Vermoeden

In Het Vermoeden ontmoet Annemiek Schrijver gasten uit verschillende religieuze tradities en maatschappelijke achtergronden. Aan de hand van hun favoriete ‘heilige tekst’ praat zij met hen over hun inspiratie en alledaagse spiritualiteit.

 

In dit programma interviewt zij Anne-Miek Vroom. Bekijk het op uitzending gemist.

 

Ik ben Megaklein’

Dezeuitzending van het programma ‘Jong’ van de EO op Ned. 2 gaat over twee jonge vrouwen Jeannette en Daniëlle met OI en werd op 28 oktober 2008 uitgezonden.

 

Terug naar nieuws

Reacties zijn gesloten.